Calco is een organisatie gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van zowel ITals Finance professionals. Of dit nu starters, medior of senior professionals zijn. We zijn een kei in het geven en optimaliseren van carrièreperspectief.

450

Medewerkers

27

Gemiddelde leeftijd

45/55

Vrouw/Man verhouding

Hoe is het om te werken bij Calco?

Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt, dagen wij je uit om nieuwe dingen te leren, om jezelf te blijven ontwikkelen en om open te staan voor alle mogelijkheden die er liggen. Werken bij Calco betekent ook dat geen dag hetzelfde is, want overal liggen mogelijkheden. Heb jij een goed idee? Top, ga het maar uitvoerenWerken in een dynamische omgeving vraagt om flexibiliteit, maar biedt ook enorm veel kansen. Wil je meer leren? Dat kan! We hebben een intern opleidingsinstituut waar jij ontzettend veel cursussen kunt volgen en certificaten kunt behalen.  

Jouw collega's bij Calco

Werk je bij Calco? Dan maak je deel uit van een organisatie vol ambitieuze, ondernemende mensen. Iedereen bij Calco is verschillend en tegelijkertijd ook zo hetzelfde. Eigenschappen die we delen: we zijn enthousiast, leergierig, ondernemend en analytisch. Hoe verschillen we? In hobby’s, werkervaring, afkomst en zeker in studieachtergrond. En die mix maakt juist dat het zo goed werkt!

Waar staan wij voor?

Bij Calco willen wij de wereld laten zien dat iedereen met de juiste mix van talent en motivatie ongekende successen kan realiseren. Daarom kijken wij niet naar je cv uit het verleden, maar naar de potentie die je hebt in de toekomst.

Je studierichting? Vinden wij in veel gevallen niet reuze belangrijk. Met een afgeronde hbo of wo studie, goede analytische skills en de juiste talenten en ambities voor de toekomst heb je bij ons een streepje voor.

Heb je in je huidige baan of na het afronden van je studie een 'is dit het?' gevoel? Wij bieden je de kans om dit binnen korte tijd om te buigen naar ‘dit is het!’. Het is namelijk ons talent om jouw talent op de juiste plek te zetten. Zo dagen we jou en iedereen waar we mee samenwerken uit om te blijven groeien. En dat kan alleen als je op een andere manier kijkt naar talent en de markt: de Calco manier!

Word jij onze collega?

Check welke boxjes zij aantikt en bepaal zelf of je bij ons past!

  • Heb je lef? Durf je weloverwogen risico’s te nemen en ben je een tikkie avontuurlijk? Nice! We zoeken altijd mensen die het verschil willen maken.
  • Ben je recht voor z'n raap, eerlijk en oprecht in je communicatie? Houden wij van! Zo communiceren we binnen Calco graag met elkaar. Je zult je als een vis in het water voelen.
  • Challenge jij conventies? En bekijk je zaken graag net even anders? Mooi, want daar houden wij van. Dat betekent dat jij het vermogen hebt om voor innovatie en groei te zorgen.
  • Pak jij kansen als ze voorbijkomen? Wil jij blijvend vooruitgang boeken? Alleen maar fijn. We vinden collega's die kijken naar mogelijkheden en groei alleen maar fijn.
  • Verrassend uit de hoek komen is jouw ding. Je bent lekker pro-actief en overtreft graag verwachtingen.
  • Nieuwsgierig? Nee, jij wil gewoon alles weten. Vooral wat de vraag achter de vraag is. Zo weet jij precies waar jouw focus ligt.
  • Je bent betrokken. Je opereert niet solistisch, geeft de mensen om je heen en de projecten waar je mee bezig bent de aandacht die ze nodig hebben. Alles wat jij aandacht geeft, groeit.

Wil jij graag onze collega worden? Check dan onze vacaturepagina voor al jouw carrièremogelijkheden.

Waar wij ook voor werken

Achmea
Aegon
Ahold Delhaize
Catharina Ziekenhuis
DHL
Eneco
Euler Hermes
Friesland Campina
Fujitsu
Mercedes-Benz
Heineken
Mercedes-Benz
ING
Intraffic
KLM
SVB
Maasstad Ziekenhuis
Nationale Nederlanden
PostNL
Rabobank
Schiphol
Univé
de Volksbank
PGGM