Wat in 2004 begon met het verlangen van Réne Scholten, Nico Laan en Jan Gieles om weer eens samen te werken, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste partijen voor opleiden, coachen en detacheren van IT talent en Finance professionals.
Wat ons anders maakt: wij geloven dat je géén IT opleiding of finance opleiding nodig hebt om succesvol te zijn binnen de IT wereld en Finance sector. En juist die overtuiging zorgt ervoor dat er een hele nieuwe wereld opengaat!

600

Medewerkers

27

Gemiddelde leeftijd

37/63

Vrouw/Man verhouding

Hoe is het om te werken bij Calco?

Vanaf het moment dat je bij ons binnen stapt, dagen wij je uit: om nieuwe dingen te leren, om jezelf te blijven ontwikkelen en om open te staan voor alle mogelijkheden die er liggen. Werken bij Calco betekent ook dat geen dag hetzelfde is, want overal liggen mogelijkheden. Heb jij een goed idee? Top, ga het maar uitvoeren! Wil je meer leren? Dat kan! Wij helpen je. Zo’n dynamische omgeving vraagt om flexibiliteit, maar biedt in onze ogen ook enorm veel kansen!

Jouw collega's bij Calco

Werk je bij Calco? Dan maak je deel uit van een organisatie vol ambitieuze, ondernemende mensen. Iedereen bij Calco is verschillend en tegelijkertijd ook zo hetzelfde. Eigenschappen die we delen: we zijn enthousiast, leergierig, ondernemend en analytisch. Hoe verschillen we? In hobby’s, werkervaring, afkomst en zeker in studieachtergrond. En die mix maakt het juist zo gezellig! 

Waar staan wij voor?

Bij Calco willen wij de wereld laten zien dat je met een andere kijk op talent groei en succes realiseert. Wij zien het als onze missie om mens en organisatie uit te dagen oneindig te groeien. Door op inspirerende en innovatie wijze om te gaan met talent, garanderen wij ook nog eens de beste kwaliteit. Waarom vinden we dat belangrijk? Omdat wij de beste willen zijn in het verbinden van de nieuwe generatie met de steeds veranderende plek die IT en Finance innemen in de maatschappij: nu en in de toekomst!

Onze kernwaarden

  • Bruis
  • Heb lef om te durven en durf lef te hebben
  • Wees uniek, creatief en bevlogen
  • Overtref samen de verwachtingen
  • Vier succes
  • Zie kansen en benut ze
  • Omarm verandering
  • Maak elke dag het verschil.

Waar wij ook voor werken

Achmea
Aegon
Ahold Delhaize
Catharina Ziekenhuis
DHL
Eneco
Euler Hermes
Friesland Campina
Fujitsu
Mercedes-Benz
Heineken
Mercedes-Benz
ING
Intraffic
KLM
SVB
Maasstad Ziekenhuis
Nationale Nederlanden
PostNL
Rabobank
Schiphol
Univé
de Volksbank
PGGM