Tot ziens!

Naar overzicht

En toen was het bijna klaar. Nog iets meer dan een week en dan zit mijn tijd bij Calco erop. En helaas komen andere woorden niet zo dicht bij de waarheid als het cliché: de tijd is voorbij gevlogen.

Afgelopen week herinnerde Facebook me er nog eens aan dat het alweer twee jaar geleden was dat ik voor het eerst  in de trein onderweg was naar het kantoor van Calco in Maarssen. De foto toonde een opkomende zon die het landschap prachtig oranje, blauw en paars kleurde, terwijl ik het grote avontuur tegemoet ging: nieuwe baan, veel nieuwe mensen en nog veel meer nieuwe kennis.

Ik weet nog hoe ik voor het eerst het kantoor binnen stapte. Toch een beetje zenuwachtig omdat ik niet wist wat me te wachten stond, maar ook vol energie vanwege het nieuwe avontuur. De eerste twee maanden vlogen voorbij: het tempo waarin je alle nieuwe informatie kreeg te verwerken lag bijzonder hoog. Maar juist dat, in combinatie met de topsfeer in onze Masterclass maand, zorgde ervoor dat de tijd voorbij vloog. En voor ik het wist stapte ik na twee maanden opleiding bij Calco, het kantoor van VGZ binnen voor mijn intake.

Van nu af aan mag ik het zelf gaan doen, met de bagage en ervaringen die ik vanuit Calco heb meegekregen.

En nu, twee jaar later zit ik op de eerste dag van mijn vakantie deze blog te typen over mijn afscheid van Calco. Ik heb een minivakantie, als soort van overgang tussen mijn inzet als Calco’er en de positie van interne medewerker bij VGZ. Als ik na mijn vakantie het kantoor van VGZ binnenloop ben ik ineens niet meer “één van die externen”. En dat is eigenlijk best gek. Er verandert namelijk niet zoveel: hetzelfde team, dezelfde omgeving, hetzelfde werk. En toch zal het even gek zijn dat het tijdperk Calco wel afgesloten is. Niet meer de pizzasessies op het kantoor in Maarssen; niet meer de technische meetings waar het iedere keer weer leuk was om bij te kletsen met je maandgenoten en niet meer de begeleiding van je fieldmanager vanuit Calco. Van nu af aan mag ik het zelf gaan doen, met de bagage en ervaringen die ik vanuit Calco heb meegekregen.

En natuurlijk komt er hierbij ook een einde aan de blogs die ik als ambassadeur voor Calco heb geschreven. Ik hoop dat ik jullie hiermee een klein inkijkje heb kunnen geven in het leven van een Calco Masterclasser en mocht je nog vragen hebben ben ik natuurlijk nog gewoon bereikbaar via LinkedIn!

Onze opdrachtgevers