De weg naar Calco zit vol verrassingen

Naar overzicht

Woon je in (de buurt van) Utrecht en kom je binnenkort langs voor je sollicitatie bij Calco? Vertrek dan iets vroeger en kom lekker op de fiets! De idyllische route naar Calco is niet alleen erg mooi om te fietsen, maar ook een waar paradijs voor Pokémon Go spelers!

Dat ik een fanatiek Pokémon Go speler ben, is ook de rest bij Calco niet ontgaan. Ineens ligt mijn mobiel iedere dag aan de lader om in pauzes te bekijken of er nog een interessante Pokémons op de Planetenbaan verschijnen, laat ik mijn lunch steeds vaker thuis om mijn eieren uit te broeden tijdens de dagelijkse wandeling naar de supermarkt en praat ik iedere ochtend wellicht iets te trots over mijn nieuw gevangen Pokémons.

Pokemon Floor2

Nog iets wat mijn collega’s is opgevallen, is dat ik ineens op de fiets naar mijn werk kom. Puur toeval, want ik vond het gewoon heerlijk om met muziek in mijn oren even te ontspannen. Daarnaast had ik een erg mooie route langs de Vecht gevonden waarbij je geen enkel stoplicht tegenkomt. Helaas moet ik inmiddels wel toegeven dat ik laatst stond te balen in de winkel om het feit dat ze geen fiets telefoonhouders verkopen, wat een fantastische route voor Pokémon Go spelers!

Voor de sollicitanten die binnenkort naar Calco komen en ook een fanatiek speler zijn, heb ik alle Pokéstops en Gyms op de route die ik naar Calco fiets in kaart gebracht. Je kan de rechte route volgen, maar ik kan je zeker aanraden om de omgeving nog wat meer te verkennen. Zo is het zeker de moeite waard om rondom het Fort aan de Klop en Slot Zuylen te fietsen. Niet alleen mooie plekken, maar ook plekken waar de meer zeldzame Pokémons als Electabuzz en Bulbasaur zich graag begeven. Ook tijdens het wachten bij Calco kun je je tijd invullen met Pokémons vangen. Aangezien een groot aantal MasterClass Professionals Pokémon speelt, is er genoeg leuks te vangen.

Nu weet ik wel dat Pokémon Go inmiddels alweer in populariteit begint te dalen, dus wellicht speel je het niet meer of heb je het überhaupt nooit gespeeld. Alsnog kan ik je zeker deze route aanraden, al is het om maar even lekker te ontspannen met een muziekje op, de zon op je gezicht en de mooie natuur om je heen!

Benieuwd naar de route? Pokemon Floor1
Onze opdrachtgevers