De laatste blog van Josse Beerden

Naar overzicht

Dit is mijn laatste blog als ambassadeur van Calco. Want het is bijna tijd voor de volgende stap! Als alles volgens plan verloopt, stap ik midden november over naar mijn opdrachtgever ABN AMRO. Dat ik mijn laatste blog al wat eerder schrijf, komt doordat ik wegens een zeer drukke periode op werk en een daarop aansluitende vakantie nog moeilijk tijd kan vinden voor het schrijven van de blog. Vandaar dat ik nu al afscheid van jullie neem.

Het MasterClass traject
Iets meer dan twee jaar Calco en bijna 22 maanden ABN AMRO. Het is natuurlijk wat clichématig om dit te zeggen, maar wat zijn deze twee jaar ongelofelijk snel voorbij gevlogen. Naast dat ik een hele leuke tijd heb gehad, ben ik professioneel gezien enorm gegroeid. Inmiddels kan ik zeggen dat ik zowel in de IT als in het bankwezen goed thuis ben. Dat terwijl ik bij aanvang erg geïnteresseerd was in de IT, maar er professioneel gezien nog weinig vanaf wist en zo ongeveer niets wist van de financiële sector.

Zo terugkijkend is het een prachtig traject geweest. Begonnen in de basismaanden en gelijk ontzettend veel geleerd: opleidingen gedaan voor Functioneel Beheerder, Junior Projectmanager en Informatieanalist. Vervolgens op gesprek gegaan bij ABN AMRO en daar aangenomen als Functioneel Beheerder. Tijdens mijn inzet bij ABN AMRO heb ik me verder ontwikkeld op het vlak van de IT, heb ik een aantal business cursussen gevolgd om het werk en het bedrijf beter te begrijpen en ook heb ik me met hulp van Calco ingezet om de Duitse taal beter onder de knie te krijgen. Na een jaar vertrok ik immers al naar Frankfurt, inmiddels in de rol van Business Analist. En ook in Frankfurt heeft mijn ontwikkeling natuurlijk niet stilgestaan! Het is allemaal mogelijk bij Calco, ik kan jullie dan ook van harte aanraden om de sprong te wagen en solliciteren.

Graag wil ik jullie bedanken voor de aandacht voor mijn blog en voor de vele vragen die ik heb kunnen beantwoorden. Ik hoop dat ik heb kunnen bijdragen aan jullie toekomstkeuzes! Ondanks dat dit mijn laatste blog is als ambassadeur voor Calco, blijf ik graag bereikbaar voor potentiële nieuwe collega’s. Als je een vraag hebt, stuur me dan vooral een bericht via een van de bekende kanalen of voeg me toe op LinkedIn!

Onze opdrachtgevers