Calco is meer dan IT

Naar overzicht

Als je denkt aan Calco, denk je natuurlijk meteen aan een vliegende start in de IT. En dat deze start misschien een andere start is van je carrière dan waar je voor gestudeerd hebt. Maar Calco is meer dan alleen IT. Bij Calco krijg je namelijk ook de kans om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk vlak. Dit sprak mij vooral aan omdat ik bij Calco begon aan mijn eerste baan. Na de jaren van studeren en tentamens is het werkende leven toch net even wat anders en dan is begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling zeer welkom! 

Je tijd bij Calco begint met de opleidingsperiode, waarin je alles leert wat je nodig hebt om aan de slag te gaan in de IT, maar dat is niet alles! Er wordt tijdens de opleiding ook veel aandacht besteed aan je communicatie- en presentatievaardigheden én zoals net genoemd, aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo geef je bijvoorbeeld een persoonlijke presentatie, waarin je jezelf presenteert aan je collega’s, en houd je een inhoudelijke presentatie over een onderwerp wat op dat moment speelt in de IT. Daarnaast helpen de docenten jou en je mede MasterClass Professionals om je sterke- en je verbeterpunten in kaart te brengen en hoe je hier vervolgens aan kunt werken. Ook leer je naar verschillende persoonlijkheden te kijken en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Na jaren studeren en tentamens is het werkende leven toch net wat anders. Begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling is dan zeer welkom!

Nu blijf je natuurlijk niet voor altijd bij Calco intern, want na de opleidingsperiode is het tijd voor je inzet. Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever en ook dan stopt de persoonlijke ontwikkeling niet. Calco organiseert namelijk nog regelmatig trainingen en cursussen voor MasterClass Professionals die ingezet zijn. Ook kom je nog een keer een avond terug naar Calco en begin je met het schrijven van een persoonlijk ontwikkelplan. In dit persoonlijk ontwikkelplan beschrijf je hoe en waarin jij je de komende tijd wilt gaan ontwikkelen. Tijdens de maandelijkse afspraken met je fieldmanager kan je dit plan verder bespreken en kijk je samen hoe Calco jou hierbij kan helpen.

Ben jij benieuwd hoe Calco jou kan helpen met je persoonlijke ontwikkeling? Vragen kun je me stellen via Twitter (Tess_Calco) of LinkedIn, of solliciteer direct via de site!

Onze opdrachtgevers