Bedankt en tot ziens!

Naar overzicht

Dit was het dan! Mijn 22 maanden inzet zitten erop en vanaf 1 januari ben ik in dienst bij PostNL! Dit is dan dus ook mijn laatste blog als ambassadeur bij Calco. Het is een cliché, maar het is wel waar; de tijd is voorbij gevlogen! Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik voor het eerst het kantoor in Maarssen binnen stapte en toch wel nerveus was voor de analytische test en het sollicitatie gesprek*. Uiteindelijk ging het allemaal goed en mocht ik op 1 november al beginnen! De eerste werkdag was natuurlijk ook weer spannend, maar deze keer had ik 9 nieuwe collega’s bij me die allemaal aan hetzelfde avontuur gingen beginnen. We zijn een hechte groep collega’s geworden, zo bleek maar weer tijdens het Calco Jaargala een paar weken geleden! Iedereen ging z’n eigen weg en voor mij leidde die naar PostNL.

De afgelopen 22 maanden zijn in een sneltreinvaart voorbij gegaan. Ik kwam binnen op 1 maart 2015 samen met Calco collega Loek. Allebei hadden we geen kennis van SAP of Business Intelligence. In de tijd die volgde heb ik enorm veel hulp gehad van collega’s om te komen waar ik nu ben. Van queries tot ETL processen, van ABAP routines tot dashboards, ik heb het allemaal hier geleerd. En daar ben ik best trots op en daar ga ik ook zeker nog even mee door na mijn overstap!

"Iedereen ging z'n eigen weg en voor mij leidde die naar PostNL"

Maar in de tijd dat ik bij PostNL zit, ben ik Calco zeker niet vergeten. Elke maand bijkletsen met accountmanagers Nerissa, Rob of Jaap. Deze blogs schrijven en vragen beantwoorden van potentiële collega’s. Mijn maandgenoten weer zien op de technische meetings en de personeelsvergaderingen. Het promotiefilmpje opnemen voor de European Business Awards. Met Calco op de carrièrebeurs staan. De Calco commercial opnemen! Het ambassadeursuitje en de Computable awardshow. Het waren allemaal super leuke dingen om te doen en het zorgt er allemaal voor dat ik Calco ga missen.

Als laatst wil ik natuurlijk iedereen bedanken die mijn blogs hebben gelezen, en voor alle vragen die ik heb mogen beantwoorden! Ik hoop dat ik een goed beeld heb kunnen schetsen hoe het is om bij Calco te werken, en natuurlijk blijf ik na mijn tijd bij Calco nog steeds beschikbaar voor vragen via LinkedIn!

*Sinds 01-06-2017 wordt er gebruik gemaakt van een assessmentdag i.p.v. een sollicitatiegesprek.
Onze opdrachtgevers