Een traineeship bij Calco

Zo. Je hebt je hbo –of wo diploma in de pocket! En nu? De beslissing maken of je nog verder wilt studeren of werken? Wat als je het allebei wilt? Dan is een traineeship ‘de Calco MasterClass’ bij Calco de perfecte oplossing! Je krijgt de mogelijkheid om je binnen twee jaar te ontwikkelen tot echte IT óf Finance professional! Geen relevante opleiding gevolgd? Dat maakt niet uit. Binnen twee maanden word je opgeleid in ons interne opleidingscentrum in Amsterdam. Je krijgt bij ons een vast contract en wordt vanaf dag één betaald.

Opleidingsperiode

De eerste twee weken staan in het teken van de Crash Course, waarbij jij de basisbeginselen van de IT of van de finance leert. Samen met een persoonlijke coach beslis je waar jij je je de overige zes weken in gaat specialiseren (Deep Dives), zodat je helemaal klaargestoomd wordt voor de inzetperiode bij een van onze top 200 opdrachtgevers.  
Niet alleen hard skills komen aan de orde tijdens het traineeship. Ook ga je aan de slag met de ontwikkeling van je soft skills, zodat je kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Na de opleidingsperiode wordt er een match gemaakt met een opdrachtgever.
Lorem ipsum

Inzetperiode

Ja, best even spannend om te starten bij een top 200 bedrijf nadat je in 2 maanden tijd de stof net eigen hebt gemaakt. Niet gevreesd: ook tijdens de inzetperiode krijg je een persoonlijke fieldmanager die jou het gehele traject coacht en begeleidt. 

Tijdens je inzet nog niet uitgeleerd
 en wil jij graag meer certificaten behalen? Dat kan natuurlijk. We bieden een ruim assortiment aan trainingen aan. 

Na het tweejarige traineeship, kiest ruim 90% van de trainees ervoor om de overstap te maken naar de opdrachtgever. Het blijft echter altijd je eigen keus.


De opdrachtgevers zitten door heel Nederland. Welk besluit je ook neemt, na het afronden van de 
Calco MasterClass heb jij je plek in de IT of finance wereld meer dan verdiend en zijn je carrièremogelijkheden eindeloos!

Wil je meer weten over de traineeships die wij aanbieden? 
Lees snel verder!
Lorem ipsum

IT traineeship

Ons IT traineeship is ons ‘eerste kindje’ waar wij vanaf de start van Calco mee zijn begonnen. Vooralsnog starten de meeste trainees dit traineeship. 
Je start breed, zodat je kennis opdoet van IT in de brede zin van het woord. Vakken die jij gaat volgen zijn onder andere informatie analysesoftware ontwikkeling, testen en beheer. Ook haal je certificaten voor Scrum en SQL. Meer weten over het IT traineeship? Lees hier meer.

IT traineeship overheid

In dit traineeship leer je in zes weken tijd de basisbeginselen van IT en word je voor een jaar lang ingezet bij een overheidsorganisatie in Noord-Oost Nederland. De functies waar jij in terecht komt kunnen enorm variëren; ga jij je richten op securitymanagement of word jij informatieanalist? Lees hier meer over het IT traineeship overheid.

Business IT traineeship

Bij het Business IT traineeship, leer je uiteraard ook de basis van IT, maar staan functies centraal waar jij de schakel wordt tussen de business en IT. Voor dit soort functies is het van belang dat jij IT snapt en een goede vertaalslag kunt maken naar en van de business. Goed communiceren en analyseren is dus belangrijk! Sluit dit goed aan bij jouw wensen? Lees hier meer.

Finance & Control traineeship

Houd jij je graag bezig met cijfers en geld? Dan hebben we ook zeker een passend traineeship voor jou! In de Crash Course leer jij boekhouden, jaarrekeningen analyseren en fiscale concepten begrijpen. Vervolgens ga je je richten op Management Accounting, Corporate Finance, Financial Auditing of Financial Risk & Derivaten. Wil je meer informatie inzien? Klik dan snel verder.

Low Code No Code traineeship

In het Low Code No Code traineeship verdiep je je in Low Code systemen en maak je uiteindelijk de keuze om je te specialiseren in Salesforce of OutsystemsVoor elk platform zijn er twee tracks: één track is gericht op functionele rollen en één track op ontwikkelrollen. Nieuwsgierig geworden? Lees snel meer!

Risk & Compliance traineeship

Ben je geïnteresseerd in online beveiliging? Dan is het Risk & Compliance traineeship wat voor jou! Na de grondbeginselen van de IT onder de knie te hebben, ga jij je specialiseren in data protection, IT Risk of Cyber- & IT Security. Lees hier meer over het Risk & Compliance traineeship.