Waar en wanneer

Wanneer:
Woensdag 11 december

Waar
:
Hoofdkantoor
Gatwickstraat 21
Amsterdam

Hoe ziet de dag eruit?

11:45u Ontvangst
11:55u Welkomstwoord
12:00u Bedrijfspresentatie
12:45u Netwerklunch met MasterClass Professionals in opleiding
13:30u Workshop 1
14:15u Presentatie 1 Functie in de Praktijk
14:45u Pauze
15:15u Workshop 2
16:00u Presentatie 2 Functie in de praktijk
16.30u Afsluitende borrel (tot 17.30u)

Wat kun je verwachten?

Tijdens de inhousedag is het ons doel om jou zo goed mogelijk te laten zien wat het betekent om in de IT te werken. Je volgt IT workshops om te ontdekken of IT bij jou past, er komen trainees langs om te vertellen wat ze bij hun opdrachtgever doen én we vertellen je meer over de opbouw van onze traineeships. Daarnaast vertellen we je graag meer over onze organisatie en waarom wij dingen doen zoals we doen. Natuurlijk kunnen op deze laatste inhousedag van het jaar de oliebollen en warme chocolademelk niet ontbreken!

Voor wie is de Calco inhousedag?

Ben jij geïnteresseerd in een van onze traineeships (Calco MasterClass, MasterClass Potentials of Business IT Traineeship) en wil je graag de sfeer proeven bij Calco? Of twijfel je misschien nog of een carrière in de IT wel echt iets voor jou? Dan is onze inhousedag perfect voor jou!

En je hebt gelukt, want op 11 december organiseren wij ook de jaarlijkse foute kersttruien dag. Wie staat zo’n felgekleurde, synthetische trui met een gigantisch rendier nou niet? Doe dan lekker mee en trek je mooiste foute kersttrui aan!

 

 

Aanmelddeadline: woensdag 9 december 2019

Aanmelden

Vul je gegevens in om je aan te melden

Leuk dat je je wilt aanmelden! Als je op de button klikt zullen wij jouw aanmelding in behandeling nemen en bewaren we jouw gegevens tot 4 weken na het afronden van de procedure. Mocht je graag langer bekend willen blijven bij ons, zodat we je bijvoorbeeld voor eventuele toekomstige functies kunnen benaderen, dan vragen we je om met het onderstaande bewaartermijn akkoord te gaan. Dit hoeft natuurlijk niet om je te kunnen aanmelden. Meer informatie over wat we met jouw gegevens doen vind je in ons privacy statement.