Waar en wanneer

Wanneer:
Vrijdag 7 juni

Waar
:
Hoofdkantoor
Gatwickstraat 21
Amsterdam

HOE ZIET DE DAG ERUIT?

14.00 Ontvangst

14.15 Presentatie over Calco en onze traineeships

15.00 Presentatie functie in de praktijk

15.35 Pauze

15.50 Workshop Security

16.30 Borrel en maaltijd

Wat kan je verwachten?

Tijdens de Meet, Greet & Eat is het ons doel om jou zo goed mogelijk te laten zien wat het betekent om in de IT te werken. Er komen trainees langs om te vertellen wat ze bij hun opdrachtgever doen, je volgt IT workshops om te ontdekken of IT bij jou past én we vertellen je meer over de opbouw van onze traineeships. Daarnaast vertellen we je graag meer over onze organisatie en waarom wij dingen doen zoals we doen.

Voor wie is de Meet, Greet & Eat?

De Meet, Greet & Eat is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in een van traineeships (Calco MasterClass®Commercieel Traineeship) en graag een keer langs wil komen om de sfeer te proeven.

Iedereen is welkom, want onze traineeships staan open voor alle studierichtingen! Voor onze traineeships zijn we het hele jaar door op zoek naar high potentials.

Lorem ipsum

Aanmelden

Vul je gegevens in om je aan te melden

Leuk dat je je wilt aanmelden! Als je op de button klikt zullen wij jouw aanmelding in behandeling nemen en bewaren we jouw gegevens tot 4 weken na het afronden van de procedure. Mocht je graag langer bekend willen blijven bij ons, zodat we je bijvoorbeeld voor eventuele toekomstige functies kunnen benaderen, dan vragen we je om met het onderstaande bewaartermijn akkoord te gaan. Dit hoeft natuurlijk niet om je te kunnen aanmelden. Meer informatie over wat we met jouw gegevens doen vind je in ons privacy statement.