Waar en wanneer

Wanneer:
Vrijdag 29 november

Waar
:
Hoofdkantoor
Gatwickstraat 21
Amsterdam

Hoe ziet de dag eruit?

14:00 Inloop
14:15 Bedrijfspresentatie en informatie finance traineeship
15:00 Workshop Scrum
15:45 'Functie in de Praktijk' presentatie
16:30 Borrel

Wat kun je verwachten?

Tijdens de inhousedag is het ons doel om jou zo goed mogelijk te laten zien wie wij zijn en wat het finance traineeship betekent. Je krijgt een presentatie over Calco, over de opbouw van het traineeship en we vertellen wat je bij de opdrachtgever kunt gaan doen. Je komt in contact met meerdere Calcollega’s tijdens de workshop Scrum en een van onze trainees vertelt hoe zijn werkdag er uit ziet. Ten slotte sluit je natuurlijk aan bij onze vrijdagmiddag borrel om verder in contact te komen met onze trainees.

Voor wie is de Calco inhousedag?

Vragen vrienden of familieleden jouw hulp bij hun administratie? Of ben jij een menselijke Casio? Dan schuilt er in jou wellicht een toekomstig Finance professional.  Ben jij geïnteresseerd in het finance traineeship en wil je graag de sfeer proeven bij Calco? Of twijfel je misschien nog of een carrière in finance wel echt iets voor jou is? Dan is onze inhousedag perfect voor jou!

 

Aanmelddeadline: woensdag 27 november 2019 om 14.00u

 

Aanmelden

Vul je gegevens in om je aan te melden

Leuk dat je je wilt aanmelden! Als je op de button klikt zullen wij jouw aanmelding in behandeling nemen en bewaren we jouw gegevens tot 4 weken na het afronden van de procedure. Mocht je graag langer bekend willen blijven bij ons, zodat we je bijvoorbeeld voor eventuele toekomstige functies kunnen benaderen, dan vragen we je om met het onderstaande bewaartermijn akkoord te gaan. Dit hoeft natuurlijk niet om je te kunnen aanmelden. Meer informatie over wat we met jouw gegevens doen vind je in ons privacy statement.