Waar en wanneer

Waar:
Hoofdkantoor
Gatwickstraat 21
Amsterdam

Wanneer:
Vrijdag 6 maart

Hoe ziet de dag eruit?

11:30u Ontvangst
11:40u Welkomstwoord
11:45u Bedrijfspresentatie
12:30u Netwerklunch met MasterClass Professionals in opleiding
13:15u Workshop 1
14:00u Presentatie 1 Functie in de Praktijk
14:30u Pauze
15:00u Workshop 2
15:45u Presentatie 2 Functie in de praktijk
16.30u Afsluitende borrel (tot 17.30u)

Wat kun je verwachten?

Tijdens de inhousedag is het ons doel om jou zo goed mogelijk te laten zien wat het betekent om in de IT te werken. Er komen trainees langs om te vertellen wat ze bij hun opdrachtgever doen, je volgt een workshop om te ontdekken of IT bij jou past én we vertellen je meer over de opbouw van onze traineeships. Daarnaast vertellen we je graag meer over onze organisatie en waarom wij dingen doen zoals we doen.

Voor wie is de Calco Inhousedag?

Ben jij geïnteresseerd in een van onze traineeships (Calco MasterClass of Commercieel Traineeship) en wil je graag de sfeer proeven bij Calco? Of twijfel je misschien nog of een carrière in de IT wel echt iets voor jou is? Dan is onze inhousedag perfect voor jou!

 

Aanmelddeadline: woensdag 4 maart 2020 om 14.00u

Aanmelden

Vul je gegevens in om je aan te melden

Leuk dat je je wilt aanmelden! Als je op de button klikt zullen wij jouw aanmelding in behandeling nemen en bewaren we jouw gegevens tot 4 weken na het afronden van de procedure. Mocht je graag langer bekend willen blijven bij ons, zodat we je bijvoorbeeld voor eventuele toekomstige functies kunnen benaderen, dan vragen we je om met het onderstaande bewaartermijn akkoord te gaan. Dit hoeft natuurlijk niet om je te kunnen aanmelden. Meer informatie over wat we met jouw gegevens doen vind je in ons privacy statement.