Calco High ITea - Speciaal voor vrouwen

Tijdens deze dag vertelt een IT-manager hoe het is om als vrouw in de IT te werken en ga je door middel van een interactieve workshop zelf aan de slag met IT. Uiteraard kan een echte high tea deze dag niet ontbreken!

Heb je geen IT-opleiding gevolgd? Maak je geen zorgen, ruim 95% van onze trainees heeft een andere studieachtergrond. Wij denken juist dat dit je een voorsprong geeft! Ben je benieuwd hoe het is bij Calco? Meld je dan aan voor deze inhousedag speciaal voor vrouwen!

Waar en wanneer

Wanneer:
Vrijdag 25 oktober

Waar:
Hoofdkantoor
Gatwickstraat 21
Amsterdam

HOE ZIET DE DAG ERUIT?

12.45 uur Ontvangst

13.00 uur Welkomstwoord

13.15 uur Presentatie over de Calco Masterclass

13.45 uur Presentatie vrouwelijke IT manager

14.30 uur High Tea met speeddates

15.30 uur Workshop

16.30 uur Borrel

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze inhousedag is het ons doel om jou zo goed mogelijk te laten zien wat het betekent om in de IT te werken. Er komen trainees langs om te vertellen over hun ervaring bij Calco, tijdens de IT workshop kun je ontdekken of IT bij jou past én we vertellen je meer over de opbouw van onze traineeships. Daarnaast vertellen we je graag meer over onze organisatie en waarom wij dingen doen zoals we doen. Ook is er natuurlijk gelegenheid om tijdens de high tea met speeddates al je vragen te stellen aan de vrouwen van Calco van allerlei verschillende afdelingen.

VOOR WIE IS DE CALCO HIGH ITEA?

Ben je vrouw en geïnteresseerd in een van onze traineeships (Calco MasterClass, MasterClass Potentials of Business IT Traineeship) en wil je graag de sfeer proeven bij Calco? Of twijfel je misschien nog of een carrière in de IT wel echt iets is voor jou? Dan is onze High ITea perfect voor jou!

Aanmelden

Vul je gegevens in om je aan te melden

Leuk dat je je wilt aanmelden! Als je op de button klikt zullen wij jouw aanmelding in behandeling nemen en bewaren we jouw gegevens tot 4 weken na het afronden van de procedure. Mocht je graag langer bekend willen blijven bij ons, zodat we je bijvoorbeeld voor eventuele toekomstige functies kunnen benaderen, dan vragen we je om met het onderstaande bewaartermijn akkoord te gaan. Dit hoeft natuurlijk niet om je te kunnen aanmelden. Meer informatie over wat we met jouw gegevens doen vind je in ons privacy statement.