Sollicitatieprocedure

Calco MasterClass

Wij houden net als jij van een snelle en duidelijke sollicitatie. In slechts 4 stappen doorloop je de procedure! Hieronder staan ze helder en overzichtelijk voor jou beschreven.

Stap 1 Cv + motivatie

Beschrijf in je motivatiebrief je keuze voor Calco, het traineeship en stuur je cv mee. Vind je het lastig om een goede brief op te stellen? Kijk dan vooral hier voor tips.

Stap 2 De analytische test

Binnen vijf werkdagen hoor jij of je brief en motivatiebrief goed uit de verf zijn gekomen! Zijn we enthousiast? Dan word je uitgenodigd om onze analytische test te maken. Deze test bestaat uit cijferreeksen, figuurreeksen en redactiesommen en neemt ong. 75 min. in beslag. En wat fijn is: je kunt deze test gewoon thuis maken!

Stap 3 Tech Challenge

De analytische test gehaald? Top! Dan plannen we een assessmentdag in en maak je van te voren een Tech Challenge. Deze opdracht helpt ons om vooraf aan de assessmentdag inzicht te krijgen in hoe je op dit moment op technisch vlak scoort. En wees gerust: het is puur ter inventarisatie.

Stap 4 Assessmentdag

De assessmentdag vindt plaats op ons kantoor en geeft jou de kans om te laten zien welke competenties jij meebrengt voor het traineeship, waarom jij de IT in wilt en waarom jij bij Calco past.

We beginnen de dag met een korte introductie, gevolgd door een voorstelronde. Hierna ga je in groepsverband een samenwerkingsopdracht uitvoeren en volgt er een individueel gesprek. Tijdens dit gesprek kijken wij verder naar wie je bent en heb jij de kans om ons te vertellen waarom de Calco MasterClass®, de IT en Calco bij jou past.

Als wij, net als jij, overtuigd zijn van jouw kwaliteiten dan krijg je aan het eind van de assessmentdag een contract (voor onbepaalde tijd) mee. Zo wandel je dus in één week nog met een contract de deur uit en kun je vaak twee weken later al starten! 

Ga terug naar de vacature
Onze opdrachtgevers