Sollicitatieprocedure

Calco MasterClass

Wij houden net als jij van een snelle en duidelijke sollicitatie. In slechts 4 stappen doorloop je de procedure! Hieronder staan ze helder en overzichtelijk voor jou beschreven.

Stap 1 Cv + motivatie

Beschrijf in je motivatiebrief je keuze voor Calco, het traineeship en stuur je cv mee. Vind je het lastig om een goede brief op te stellen? Kijk dan vooral hier voor tips.

Stap 2 Eerste selectiedag

Binnen vijf werkdagen hoor jij of je brief en motivatiebrief goed uit de verf zijn gekomen! Zijn we enthousiast, dan word je uitgenodigd voor een eerste selectiedag bij ons op kantoor. Deze dag begint met een korte bedrijfspresentatie. Daarna ga je aan de slag met een analytische test. Deze bestaat uit cijferreeksen, figuurreeksen en redactiesommen. Hier kun je voorbeeldvragen oefenen. Binnen twee uur sta je alweer buiten en weet je of je dezelfde week terugkomt voor de tweede selectiedag!

Stap 3 Persoonlijkheidsinventarisatie

Ter voorbereiding  op de tweede selectiedag word je verzocht om (thuis) een online persoonlijkheidsassessment  in te vullen. Deze persoonlijkheidsinventarisatie geeft ons vooral een beeld van jouw behoeftes en voorkeuren op de werkvloer. Je kunt hierin dan ook geen goede of fouten antwoorden geven. 

Stap 4 Tweede selectiedag

De tweede selectiedag bestaat uit een assessment bij ons op kantoor. Dit geeft je de kans om te laten zien welke competenties jij meebrengt in het traineeship, waarom de IT voor jou de beste keuze is en waarom jij past bij Calco.

We gaan de dag van start met een korte introductie van deze dag, gevolgd door een voorstelronde. Hierna ga je in groepsverband een samenwerkingsopdracht uitvoeren en dan individueel aan de slag met een technische opdracht. Zo kunnen we jou als persoon en jouw kwaliteiten beter leren kennen.  Daarna volgt een individueel gesprek. Tijdens dit gesprek kijken wij verder naar wie je bent en heb jij de kans om ons te vertellen waarom de Calco MasterClass®, de IT en Calco bij jou past.

Als wij, net als jij, overtuigd zijn van jouw kwaliteiten dan krijg je aan het eind van de tweede selectiedag een contract (voor onbepaalde tijd!) mee. Zo wandel je dus in één week nog met een contract de deur uit en kun je vaak twee weken later al starten

Ga terug naar de vacature