Sollicitatieprocedure

Calco MasterClass

Wij houden niet van ellenlange en ingewikkelde sollicitatieprocedures. Daarom hanteren wij een procedure van vijf stappen. Helemaal helder en overzichtelijk voor jou. Zodra jij je sollicitatie hebt ingestuurd kan de gehele procedure binnen twee weken zijn afgerond. Onderstaand hebben we de stappen voor je uitgelegd.

Stap 1

Heb jij affiniteit met IT en heb jij een (bijna) afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie op de Calco MasterClass®. Vergeet niet je cv en een motivatiebrief, waarin je je keuze voor Calco en de Calco MasterClass® nader toelicht, mee te sturen.

Stap 2

Wij nemen je sollicitatie in behandeling, waarbij je van ons binnen vijf werkdagen bericht krijgt over het verdere verloop van de sollicitatieprocedure*. Bij een positieve beoordeling van jouw sollicitatie word je uitgenodigd voor één van onze selectiedagen. Deze vindt elke week plaats op maandag op ons hoofdkantoor in Maarssen.

Stap 3

Je neemt deel aan een van onze selectiedagen, die er als volgt uitzien:

1. Welkomstwoord

2. Bedrijfspresentatie

3. Analytische test
De analytische test bestaat uit drie onderdelen, dit zijn cijferreeksen, figuurreeksen en redactiesommen. Bij een positief resultaat plannen we direct een afspraak voor een sollicitatiegesprek in bij voorkeur voor diezelfde week. Bij een negatief resultaat houdt het hier op. Kijk hier alvast voor oefenvragen!

4. Afspraak voor sollicitatiegesprek + persoonlijkheidsinventarisatie
Bij een positief resultaat voor de analytische test, plannen we direct een afspraak in voor een sollicitatiegesprek. Daarnaast krijg je een uitnodiging voor een persoonlijkheidsinventarisatie, deze vul je thuis voor je sollicitatiegesprek in. De persoonlijkheidsinventarisatie is een online assessment, waarbij jouw behoeftes en voorkeuren in werk in kaart worden gebracht. Jouw eigen antwoorden zijn hierbij belangrijk, en er is geen goed/fout. 

De selectiedag duurt ongeveer twee uur. 

Stap 4

Bij het succesvol doorlopen van de eerste selectiedag volgt er een uitgebreid sollicitatiegesprek. De testresultaten van de analytische- en persoonlijkheidstest dienen samen met je cv en motivatiebrief als gespreksstof voor het uitgebreide sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek, wat je met één van onze recruiters voert, wordt niet alleen gekeken naar je cv, maar ook naar wie je bent als persoon. Wat wil je bereiken, wat zijn je kwaliteiten en sluit het goed aan bij de missie en visie van Calco en de functie waarvoor je in aanmerking wilt komen?

Wanneer je de gehele sollicitatieprocedure succesvol doorloopt, wandel je dus in één week nog met een contract de deur uit en kun je vaak twee weken later al starten!

Solliciteren

Enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Ja, ik wil bij Calco werken

Later bekijken? Mail de link naar jezelf