Arbeidsvoorwaarden

Calco MasterClass

Met ons unieke ontwikkeltraject investeer je op slimme wijze in jouw persoonlijke ontwikkeling en leg je daarmee de basis voor een succesvolle carrière. Naast een gedegen leer-/werktraject én uitstekende carrièreperspectieven biedt Calco zeer aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden*. De arbeidsvoorwaarden zijn hieronder voor je uitgewerkt.

1. Contract voor onbepaalde tijd

Wanneer je de sollicitatieprocedure succesvol hebt doorlopen, krijg je van Calco doorgaans direct een contract voor onbepaalde tijd aangeboden**. Een redelijk unieke situatie in de huidige arbeidsmarkt en één die je direct veel zekerheid biedt.

​2. Marktconform salaris

Als Calco MasterClass® trainee ontvang je vanaf de eerste werkdag meteen een marktconform salaris, dit in tegenstelling tot veel vergelijkbare trajecten. Na succesvolle afronding van de twee maanden proeftijd, waarmee je hebt aangetoond helemaal klaar te zijn voor een uitdagende opdracht bij één van onze opdrachtgevers, volgt reeds standaard je eerste loonsverhoging.

​3. Loonsverhogingen

Gedurende de tweejarige Calco MasterClass® is het mogelijk om, afhankelijk van je prestaties, maar liefst vier maal te stijgen in zowel salaris als prestatiebeloning. Dit terwijl in de markt een eenmalige verhoging op jaarbasis gebruikelijk is.

​4. Overige vergoedingen

Zodra je bent ingezet bij een opdrachtgever, kom je in aanmerking voor een aantal aanvullende vergoedingen. Meer informatie hierover wordt verstrekt tijdens je arbeidsvoorwaardengesprek.

​5. Leaseauto of OV-regeling

Na succesvolle afronding van je proeftijd biedt Calco je de keuze tussen een OV-regeling of een leaseauto met brandstofpas. Ook tijdens de twee opleidingsmaanden komt Calco je tegemoet in de reiskosten. Reis je met het openbaar vervoer dan vergoeden wij je reiskosten volledig. Indien je gebruikmaakt van een privéauto kun je aanspraak maken op een tegemoetkoming.

​6. Opleidingsmogelijkheden

De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers heeft bij Calco prioriteit. De vaardigheidstrainingen tijdens de twee opleidingsmaanden richten zich onder andere op communiceren, presenteren en samenwerken. Maar ook tijdens je inzet bij een opdrachtgever zijn er volop opleidingsmogelijkheden beschikbaar. Van de beheersing van deze vaardigheden profiteer je de rest van je carrière!

​7. Carrièreperspectieven

Naast baanzekerheid biedt Calco jou ook volop carrièreperspectieven. Wanneer je bij één van onze opdrachtgevers aan de slag gaat en goed presteert, kan deze opdrachtgever je na afronding van jouw Calco MasterClass®-periode een baan in vaste dienst aanbieden.

Ook bestaat de mogelijkheid om bij Calco terug te keren om vervolgens bij een andere opdrachtgever aan de slag te gaan. Het is tevens mogelijk om, bij gebleken geschiktheid, intern door te groeien naar een managementpositie.

​8. Overige voorwaarden

In aanvulling op bovenstaande arbeidsvoorwaarden biedt Calco een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling. Daarnaast voeren wij een preventief verzuimbeleid; wij stimuleren daarmee onze medewerkers om bewust met hun gezondheid om te gaan en bieden hierbij gedegen begeleiding. Neem je hier je verantwoordelijkheid in dan kan dit je zomaar een extra bonus opleveren aan het einde van het jaar.

*Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
**Mits je verhuisbereid bent

Enthousiast over de Calco MasterClass® en onze arbeidsvoorwaarden, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. We kijken er naar uit om je te verwelkomen als onze nieuwe collega!

Ga terug naar de vacature
Onze opdrachtgevers