Sollicitatieprocedure

MasterClass Potentials

Wij houden net als jij van een snelle en duidelijke sollicitatie. In slechts 4 stappen doorloop je de procedure! Hieronder staan ze helder en concreet voor je beschreven.

Stap 1 Cv + motivatie

Beschrijf in je motivatiebrief je keuze voor Calco, het traineeship en stuur je cv mee. Kun je enkele tips gebruiken? Hier vind je ze! 

Stap 2 Eerste selectiedag

Binnen vijf werkdagen hoor jij of je cv en motivatiebrief een verbluffende indruk hebben gemaakt! Heb je ons blij verrast, dan word je uitgenodigd voor de eerste selectiedag op ons hoofdkantoor. Deze dag begint met een korte bedrijfspresentatie. Vervolgens ga je aan de slag met een analytische test. Deze bestaat uit cijferreeksen, figuurreeksen en redactiesommenHier vind je oefenvragen. Binnen twee uur sta je alweer buiten en weet je of je dezelfde week terugkomt voor de tweede selectiedag! 

Stap 3 Persoonlijkheidsinventarisatie

Als voorbereiding  voor de tweede selectiedag vul je thuis een online persoonlijkheidsassessment in. Je kunt hierin alleen maar goede antwoorden geven! Het brengt namelijk jouw behoeftes en voorkeuren op de werkvloer in kaart.

Stap 4 Tweede selectiedag

Tijdens de tweede selectiedag ga je bij ons op kantoor aan een assessment deelnemen. Zo kun je laten zien welke kwaliteiten jij meebrengt in het traineeship, waarom IT voor jou de beste keuze is en hoe jij matcht met Calco.

We zullen de dag van start gaan met een korte introductie van deze dag, gevolgd door een voorstelronde. Hierna start je in groepsverband met een samenwerkingsopdracht, vervolgens ga je individueel aan de slag met een technische opdracht. Zo kunnen we jou en je kwaliteiten nog beter leren kennen.  Daarna volgt een individueel gesprek waarin we verder kijken naar wie je bent, en wat de Calco MasterClass® en de IT voor jou betekenen.

Als wij, net als jij, overtuigd zijn van jouw kwaliteiten krijg je aan het eind van de tweede selectiedag een contract (voor onbepaalde tijd!) mee. Zo wandel je dus in één week nog met een contract de deur uit en kun je vaak al binnen twee weken starten!

Ga terug naar de vacature voor MasterClass Potentials