Sollicitatieprocedure

MasterClass Potentials

Wij houden net als jij van een snelle en duidelijke sollicitatie. In slechts 4 stappen doorloop je de procedure! Hieronder staan ze helder en concreet voor je beschreven.

Stap 1 Cv + motivatie

Beschrijf in je motivatiebrief je keuze voor Calco, het traineeship en stuur je cv mee. Kun je enkele tips gebruiken? Hier vind je ze! 

Stap 2 De analytische test

Binnen vijf werkdagen hoor jij of je cv en motivatiebrief een verbluffende indruk hebben gemaakt! Heb je ons blij verrast, dan word je uitgenodigd om de analytische test te maken. Deze bestaat uit cijferreeksen, figuurreeksen en redactiesommen en duurt ong. 75 minuten. Je kunt hem gewoon thuis maken, op een moment dat jou goed uitkomt!

Tip: Hier vind je een aantal oefenvragen. Dan weet je al een beetje wat je kunt verwachten ;)

Stap 3 Persoonlijkheidsinventarisatie + Tech Challenge

Als voorbereiding  voor de tweede selectiedag vul je thuis een online persoonlijkheidsassessment in en maak je onze Tech Challenge. Wees gerust: je kunt hierin alleen maar goede antwoorden geven! Het brengt namelijk jouw behoeftes en voorkeuren op de werkvloer in kaart én geeft inzicht in hoe je op dit moment op technisch vlak scoort.

Stap 4 Assessmentdag

De assessmentdag vindt plaats op ons kantoor in Maarssen. Tijdens deze dag kan jij laten zien welke kwaliteiten je meebrengt in het traineeship, waarom IT voor jou de beste keuze is en hoe jij matcht met Calco.

We zullen de dag van start gaan met een korte introductie van deze dag, gevolgd door een voorstelronde. Hierna start je in groepsverband met een samenwerkingsopdracht en volgt er een individueel gesprek waarin we verder kijken naar wie je bent, en wat de Calco MasterClass® en de IT voor jou betekenen.

Als wij, net als jij, overtuigd zijn van jouw kwaliteiten krijg je aan het eind van de assessmentdag een contract (voor onbepaalde tijd!) mee. Zo wandel je dus in één week nog met een contract de deur uit en kun je vaak al binnen twee weken starten!

Ga terug naar de vacature voor MasterClass Potentials
Onze opdrachtgevers