Arbeidsvoorwaarden

MasterClass Potentials

Geen hbo/wo-diploma? Met ons traineeship voor MasterClass Potentials geef jij een vliegende start aan je carrière én heb je de mogelijkheid om alsnog een bachelor Informatica te halen. Naast een gedegen leer-/-werktraject én uitstekende carrièreperspectieven biedt Calco uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden*.

1. Contract voor onbepaalde tijd

Wij geloven in jou! Daarom ontvang jij direct een contract voor onbepaalde tijd bij het succesvol doorlopen van de sollicitatieprocedure**. 

2. Marktconform salaris

Als trainee ontvang je vanaf je eerste werkdag meteen een marktconform salaris. Doorloop je opleidingsperiode van twee maanden succesvol? Dan volgt standaard je eerste loonsverhoging. Zo stijg je al snel in je salaris. 

3. Loonsverhogingen

Gedurende de twee jaar als trainee, is het mogelijk om, afhankelijk van je prestaties, maar liefst vier maal te stijgen in je salaris. Dit terwijl in de markt een eenmalige verhoging op jaarbasis gebruikelijk is. 

4. Overige vergoedingen

Zodra jij aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers, kom je in aanmerking voor een aantal aanvullende vergoedingen. Hierover wordt in het arbeidsvoorwaardengesprek meer informatie verstrekt. 

5. Leaseauto of OV-regeling

Als je de proeftijd succesvol afrondt, heb je de keuze tussen een OV-regeling of een leaseauto met brandstofpas. Ook tijdens de opleidingsperiode komt Calco je tegemoet. Als je met het openbaar vervoer naar Calco komt, vergoeden wij de reiskosten volledig. Beschik je over een privé-auto, dan kun je aanspraak maken op een tegemoetkoming. 

6. Opleidingsmogelijkheden

Persoonlijke ontwikkeling vinden we bij Calco erg belangrijk. Tijdens de opleidingsperiode zijn er IT vakinhoudelijk lessen en vaardigheidstrainingen. Deze trainingen richten zich onder andere op communiceren, presenteren en samenwerken. Tijdens je inzet bij een opdrachtgever stopt het niet, ook dan bieden we je volop opleidingsmogelijkheden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om alsnog je bachelor Informatica aan de Open Universiteit te halen. 

7. Carrièreperspectieven

Calco biedt jou volop carrièreperspectieven. Wanneer je bij één van onze opdrachtgevers aan de slag gaat en de opdrachtgever is erg tevreden, dan kan deze opdrachtgever je na afronding van het traineeship een baan in vaste dienst aanbieden. 

Na het afronden van het traineeship heb je natuurlijk ook altijd nog de mogelijkheid om bij Calco te blijven en bij een andere opdrachtgever aan de slag te gaan. Het is ook mogelijk om, bij gebleken geschiktheid, intern door te groeien naar een managementpositie. 

8. Overige voorwaarden

In aanvulling op bovenstaande arbeidsvoorwaarden biedt Calco een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling. Daarnaast voeren wij een preventief verzuimbeleid. Met dit beleid stimuleren wij onze medewerkers om bewust met hun gezondheid om te gaan en bieden hierbij gedegen begeleiding. Als je hier je verantwoordelijkheid in neemt dan kan dit je zomaar een extra bonus opleveren aan het einde van het jaar. 

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

** Mits verhuisbereid

Ga terug naar de vacature voor MasterClass Potentials
Onze opdrachtgevers