Sollicitatieprocedure

Commercieel Traineeship

Wij houden net als jij van een snelle en duidelijke sollicitatie. In deze 5 stappen doorloop je de procedure. Hieronder hebben wij ze helder en inzichtelijk voor jou beschreven.

Stap 1 Cv + motivatiebrief

Als toekomstig accountmanager is het voor ons belangrijk om te zien dat jij je boodschap duidelijk over kunt brengen en dat je overtuigingskracht hebt. Daarom nemen we alleen sollicitaties mét motivatiebrief in behandeling. Beschrijf in je motivatiebrief onder andere je keuze voor Calco en het Commercieel Traineeship en stuur je cv mee. 

Stap 2 De analytische test

Binnen vijf werkdagen hoor jij of je brief en motivatiebrief goed uit de verf zijn gekomen! Zijn we enthousiast? Dan word je uitgenodigd om onze analytische test te maken. Deze test bestaat uit cijferreeksen, figuurreeksen en redactiesommen en neemt ong. 75 min. in beslag. En wat fijn is: je kunt deze test gewoon thuis maken!

Stap 3 Persoonlijkheidsinventarisatie

Ter voorbereiding op de tweede selectiedag word je verzocht om (thuis) een online persoonlijkheidsassessment in te vullen. Hierin kun je geen goede of foute antwoorden geven, het geeft ons inzicht in jouw behoeftes en voorkeuren op de werkvloer.

Stap 4 Assessmentdag

De assessmentdag vindt plaats op ons hoofdkantoor. Dit geeft je de kans om te laten zien welke competenties jij meebrengt in het traineeship, waarom het snijvlak sales en IT voor jou de beste keuze is en waarom jij past bij Calco.

Deze dag gaat van start met een korte introductie van de dag. Hierna voer je in groepsverband een samenwerkingsopdracht uit en volgt er een individueel gesprek waarin we verder kijken naar wie je bent, en wat het Commercieel Traineeship en de commercie in de IT voor jou betekenen. 

Stap 5 Sollicitatiegesprek

Zijn jouw commerciële talenten goed naar voren gekomen tijdens het assessment? Dan nodigen we je nogmaals op kantoor uit voor een sollicitatiegesprek met onze directie.

Als wij, net als jij, overtuigd zijn van jouw kwaliteiten voor het Commercieel Traineeship dan krijg je aan het eind van het sollicitatiegesprek een contract mee. Vaak kun je twee weken later al starten

Solliciteren

Enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Ja, ik wil bij Calco werken

Later bekijken? Mail de link naar jezelf

Onze opdrachtgevers