Sollicitatieprocedure

Commercieel Traineeship

Wij houden niet van ellenlange en ingewikkelde sollicitatieprocedures. Daarom hanteren wij een procedure van vijf stappen. Helemaal helder en overzichtelijk voor jou. Zodra jij je sollicitatie hebt ingestuurd kan de gehele procedure binnen twee weken zijn afgerond. Onderstaand hebben we de stappen voor je uitgelegd.

Stap 1

Heb jij hbo-/wo-denkniveau en ben je op zoek naar de ideale combinatie van commercie, management en sales? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor het Commercieel Traineeship. Vergeet niet je cv en motivatiebrief mee te sturen, waarin je je keuze voor Calco en het Commercieel Traineeship nader toelicht.

Stap 2

Wij nemen je sollicitatie in behandeling, waarbij je van ons binnen vijf werkdagen bericht krijgt over het verdere verloop van de sollicitatieprocedure*. Bij een positieve beoordeling van jouw sollicitatie word je uitgenodigd voor één van onze selectiedagen. Deze vindt elke week plaats op maandag op ons hoofdkantoor in Maarssen.

Stap 3

Je neemt deel aan een van onze selectiedagen, die er als volgt uitzien:

1. Welkomstwoord

2. Bedrijfspresentatie

3. Analytische test
De analytische test bestaat uit drie onderdelen, dit zijn cijferreeksen, figuurreeksen en redactiesommen. Bij een positief resultaat plannen we direct een afspraak voor een sollicitatiegesprek in bij voorkeur voor diezelfde week. Bij een negatief resultaat houdt het hier op. Kijk hier alvast voor oefenvragen!

4. Afspraak voor sollicitatiegesprek + persoonlijkheidsinventarisatie
Bij een positief resultaat voor de analytische test, plannen we direct een afspraak in voor een sollicitatiegesprek. Daarnaast krijg je een uitnodiging voor een persoonlijkheidsinventarisatie, deze vul je thuis voor je sollicitatiegesprek in. De persoonlijkheidsinventarisatie is een online assessment, waarbij jouw behoeftes en voorkeuren in werk in kaart worden gebracht. Jouw eigen antwoorden zijn hierbij belangrijk, en er is geen goed/fout. 

De selectiedag duurt ongeveer twee uur. 

Stap 4

Bij het succesvol doorlopen van de eerste selectiedag volgt er een uitgebreid sollicitatiegesprek. De testresultaten van de analytische- en persoonlijkheidstest dienen samen met je cv en motivatiebrief als gespreksstof voor het uitgebreide sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek, wat je met één van onze recruiters en een accountmanager voert, wordt niet alleen gekeken naar je cv, maar ook naar wie je bent als persoon. Wat wil je bereiken, wat zijn je kwaliteiten en sluit het goed aan bij de missie en visie van Calco en de functie waarvoor je in aanmerking wilt komen?

Stap 5

Verloopt het eerste gesprek positief? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek op ons hoofdkantoor in Maarssen. Dit gesprek voer je met onze directeur en een van de managers van onze accountteams.

Doorloop je dit gesprek ook succesvol? Dan loop je met een contract de deur uit en verwelkomen we je graag in ons team!

Positief en zie jij jezelf wel bij Calco werken? Solliciteer dan nu!

Solliciteren

Enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Ja, ik wil bij Calco werken

Later bekijken? Mail de link naar jezelf