Sollicitatieprocedure

Commercieel Traineeship

Wij houden net als jij van een snelle en duidelijke sollicitatie. In deze 5 stappen doorloop je de procedure. Hieronder hebben wij ze helder en inzichtelijk voor jou beschreven.

Stap 1 Cv + videopitch motivatie

Als toekomstig Accountmanager bij Calco ga je veelal ideeën pitchen, opdrachtgevers overtuigen en presentaties geven. Daarom kom jij natuurlijk niet tot je recht met een standaard motivatiebrief. Wij willen jouw motivatie dan ook in de vorm van een videopitch ontvangen. De eerste stap in het proces is dan ook het toesturen van jouw cv en videopitch motivatie

Stap 2 Eerste selectiedag

Heb je een killersollicitatie gestuurd, dan word je uitgenodigd voor een eerste selectiedag bij ons op kantoor. Deze dag begint met een korte bedrijfspresentatie. Daarna ga je aan de slag met een analytische test bestaande uit cijferreeksen, figuurreeksen en redactiesommenHier kun je oefenen met voorbeeldopgaven. Binnen twee uur sta je alweer buiten en weet je of je dezelfde week nog terug wordt verwacht voor de tweede selectiedag! 

Stap 3 Persoonlijkheidsinventarisatie

Ter voorbereiding op de tweede selectiedag word je verzocht om (thuis) een online persoonlijkheidsassessment in te vullen. Hierin kun je geen goede of foute antwoorden geven, het geeft ons inzicht in jouw behoeftes en voorkeuren op de werkvloer.

Stap 4 Tweede selectiedag

De tweede selectiedag bestaat uit een assessment op ons hoofdkantoor. Dit geeft je de kans om te laten zien welke competenties jij meebrengt in het traineeship, waarom het snijvlak sales en IT voor jou de beste keuze is en waarom jij past bij Calco.

Deze dag gaat van start met een korte introductie van de dag. Hierna voer je in groepsverband een samenwerkingsopdracht uit en ga je individueel aan de slag met een technische opdracht. Zo kunnen we jou als persoon en bovendien jouw kwaliteiten goed leren kennen. Daarna volgt een individueel gesprek waarin we verder kijken naar wie je bent, en wat het Commercieel Traineeship en de commercie in de IT voor jou betekenen. 

Stap 5 Sollicitatiegesprek

Zijn jouw commerciële talenten goed naar voren gekomen tijdens het assessment? Dan nodigen we je nogmaals op kantoor uit voor een sollicitatiegesprek met onze directie.

Als wij, net als jij, overtuigd zijn van jouw kwaliteiten voor het Commercieel Traineeship dan krijg je aan het eind van het sollicitatiegesprek een contract mee. Vaak kun je twee weken later al starten

Positief en zie jij jezelf wel bij Calco werken? Solliciteer dan nu!

Solliciteren

Enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Ja, ik wil bij Calco werken

Later bekijken? Mail de link naar jezelf