Een blik in de werkzaamheden van een Commercieel Trainee bij Calco

Gedurende het Commercieel Traineeship ga je erg veel leren, ook dankzij het afwisselende karakter van het Commercieel Traineeship. Dit vraagt wel iets van je flexibiliteit, aangezien je aan het begin van de dag vaak nog niet precies weet wat er die dag allemaal gaat gebeuren. Het is aan jou om proactief je eigen agenda te vullen en om hulp te vragen waar nodig, je team van accountmanagers helpt je graag verder vooruit. Maar waar vul je je agenda nou vooral mee als commercieel trainee bij Calco?

De bel-bingo

Een belangrijk onderdeel van je functie is het opbouwen van nieuwe relaties met bedrijven. Er staat direct een ervaren team om je heen, waar je bel-ochtenden mee kunt organiseren om van elkaar te leren en jezelf op dit gebied verder te ontwikkelen. Wij geloven dat je elkaar als team naar het beste niveau kunt tillen. Als je van een extra uitdaging houdt, kun je er zelfs de bel-bingo kaarten bij pakken!

Op bezoek bij Nederlandse top bedrijven

Dankzij je succesvolle acties om met bedrijven in contact te komen, raakt je agenda steeds meer gevuld. Je onderhoudt het contact met deze bedrijven en weet met je oprechte interesse en open vragen de behoefte van deze bedrijven te achterhalen. In het begin ga je vooral veel mee met ervaren accountmanagers om te leren van hoe zij deze commerciële gesprekken aanpakken. Bij deze gesprekken ga je zien dat het doel van onze accountmanagers de bedrijven verder helpen is in plaats van puur iets verkopen voor de sales.

Van bedrijf naar opdrachtgever

Je leert de bedrijven waar je contact mee hebt steeds beter kennen en weet ook steeds beter hoe je op hun behoeftes in kan spelen. Jij ziet waar kansen voor Calco liggen bij deze bedrijven en weet de bedrijven hier ook van te overtuigen, ook omdat je zelf sterk gelooft in de kracht van Calco. Jouw eerste accounts haal je op deze manier dan ook zo binnen! Daarnaast neem je geleidelijk aan de commercieel verantwoordelijkheid voor bestaande accounts over.

Managen van trainees bij de opdrachtgever

Hoe meer jij jouw accounts overtuigt van de kracht van onze Calco MasterClass, hoe meer Calco MasterClass Professionals hun IT carrière kunnen starten bij deze bedrijven. Jouw mensenkennis en leidinggevende skills komen hier goed van pas: jij bent namelijk direct verantwoordelijk voor de begeleiding van de MasterClass Professionals. Jij begeleidt ze naar hun inzet toe en tijdens hun inzet begeleid je ze on the job via een maandelijks fieldgesprek, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Strategisch partner voor opdrachtgevers

Je bouwt goede en warme relaties op met jouw accounts en je komt steeds vaker bij ze over de vloer. Het is dan ook niet gek dat managers graag met jou sparren over uitdagingen binnen hun organisatie. Middels je kennis van en je oprechte interesse in de IT markt, ben je een goede en volwaardige sparringpartner voor je account en denk je graag commercieel mee.

Hoofdkantoor in Maarssen als uitvalbasis

Op het hoofdkantoor ben je veel bezig met onder andere het leren kennen van recent gestarte Calco MasterClass trainees en het volgen van trainingen op het gebied van sales, gespreksvaardigheden en managementvaardigheden. Op ons hoofdkantoor merk je ook gelijk dat je in een team werkt, ondanks dat je veel individualistisch werk verricht. Je team is er om elkaar verder te helpen, om mee te sparren en om succes mee te vieren. Heb je net een opdracht of account binnengehaald? Dan kun je high fives en veel blije gezichten verwachten. Bij Calco doe je het uiteindelijk toch altijd samen en willen we het liefst samen vooruit.

Ga terug naar de vacature voor het Commercieel Traineeship
Onze opdrachtgevers