Arbeidsvoorwaarden

Commercieel Traineeship

Ons Commercieel Traineeship geeft jou de perfecte start van je carrière. Met een uniek inwerktraject en uitdagende rol als accountmanager, leg je de basis voor een succesvolle carrière. Naast een gedegen leer-/werktraject én uitstekende carrièreperspectieven biedt Calco zeer aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden*. De arbeidsvoorwaarden zijn hieronder voor je uitgewerkt.

1. Marktconform salaris

Als Commercieel Trainee ontvang je vanaf de eerste werkdag meteen een marktconform salaris, dit in tegenstelling tot veel vergelijkbare trajecten.

2. Loonsverhogingen

Doorloop jij het eerste jaar succesvol? Dan kun je tijdens de evaluatie van dit jaar, afhankelijk van je prestaties, een loonsverhoging verwachten. 

3. Overige vergoedingen

Zodra je start als Commercieel Trainee, kom je in aanmerking voor een aantal aanvullende vergoedingen. Meer informatie hierover wordt verstrekt tijdens je arbeidsvoorwaardengesprek. 

4. Leaseauto, tablet en telefoon

In je rol als Commercieel Trainee ben je vaak op pad. Daarom krijg je gelijk bij de start een leaseauto. Na het afronden van je stage komt daar ook een tablet en een iPhone bij. 

5. Opleidingsmogelijkheden

De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers heeft bij Calco prioriteit. Naast de vaardigheidslessen tijdens de opleidingsperiode, volg je ook het management development program en zijn er diverse trainingen in sales- en gesprekstechnieken. 

6. Carrièreperspectieven

Naast baanzekerheid biedt Calco jou ook volop carrièreperspectieven. Calco wil jou namelijk graag een functie bieden waarin jij in je kracht zit. Zo kan je bijvoorbeeld doorgroeien tot senior accountmanager of manager van een accountteam.

7. Overige voorwaarden

In aanvulling op bovenstaande arbeidsvoorwaarden biedt Calco een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling. Daarnaast voeren wij een preventief verzuimbeleid; wij stimuleren daarmee onze medewerkers om bewust met hun gezondheid om te gaan en bieden hierbij gedegen begeleiding. Neem je hier je verantwoordelijkheid in, dan kan dit je zomaar een extra bonus opleveren aan het einde van het jaar.

*Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

**Mits verhuisbereid

Ga terug naar de vacature voor het Commercieel Traineeship
Onze opdrachtgevers