Commercieel Traineeship

Voor ondernemende starters die het verschil willen maken!

Herken je dat? Dat je soms met zoveel verschillende dingen tegelijk bezig bent, maar dat het je toch lukt om overzicht te houden en tegelijkertijd nieuwe kansen te spotten. Dat je meer bereikt wanneer je iemand écht probeert te helpen in plaats van een idee probeert te ‘verkopen’. En dat je continu aan het kijken bent hoe je meer uit jezelf kunt halen. Mooi, want wij herkennen ons daar ook in! Heb jij er al wel eens bij stil gestaan dat de functie van accountmanager misschien wel goed bij jou past?

Bij de termen ‘accountmanager’ of ‘sales’ hebben mensen vaak al een beeld in hun hoofd: harde targets, veel koude acquisitie en iedereen gaat enkel voor zijn/haar eigen doel. Maar zo hoeft het helemaal niet te zijn. Bij Calco geloven wij juist dat je samen de verwachtingen overtreft en dat ‘accountmanager zijn’ draait om het onderhouden van relaties en het helpen van je klanten. Natuurlijk komt daar ook een stuk acquisitie bij kijken, maar daar sta je niet alleen voor.  

Accountmanager binnen de IT-wereld

De IT-wereld is enorm dynamisch. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op en klanten verwachten steeds meer van de dienstverlening van organisaties. Organisaties staan daardoor voor een aantal uitdagingen: Hoe kunnen ze, met behulp van IT, continu voldoen aan de wensen van de klant? Waar vinden ze young IT-professionals die zorgen voor innovatie? En hoe houden ze dat talent vast? Als accountmanager help je organisaties hierbij: je denkt mee met IT-managers, leert hun afdeling kennen en blijft continu op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de IT-sector. Zie jij de kansen? 

Word in één jaar tijd opgeleid tot accountmanager

Met ons Commercieel Traineeship leiden wij jou binnen één jaar op tot accountmanager bij Calco. Je helpt onze opdrachtgevers met het aantrekken en binden van IT-talent. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het coachen en begeleiden van onze IT-trainees tijdens hun traineeship. Je gaat direct aan de slag voor mooie accounts (denk aan bedrijven als Nationale Nederlanden, Achmea of Ahold Delhaize) en wordt continu uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen.

Benieuwd geworden naar ons Commercieel Traineeship?

Bekijk de vacature voor het Commercieel Traineeship

Onze opdrachtgevers