Open borrel

TGIF! En dat kan maar één ding betekenen: tijd voor de vrijdagmiddagborrel :). Voor ons het perfecte moment om het weekend in te luiden met een drankje en onze plannen voor het weekend te bespreken. Voor jou het perfecte moment om een keertje langs te komen op ons kantoor en zelf te ervaren hoe het is om bij Calco te werken. Proef de sfeer (en de drankjes), leer onze trainees kennen en stel al je vragen aan onze Recruiters.  

Wat moet je weten?

  • De open borrel vindt plaats op iedere laatste vrijdag van de maand. We beginnen om 16.15u zodat we je eerst nog een korte rondleiding kunnen geven voordat de borrel van start gaat.
  • De borrel is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe het is om bij Calco te werken en geïnteresseerd is in een van onze vacatures (geef in je korte motivatie wel even aan welke vacature je leuk lijkt).  
  • En de locatie? Dat is bij ons op kantoor aan de Planetenbaan nr. 15 in Maarssen. Parkeerplaatsen genoeg, een fietsenrek tegenover het pand en een bushalte om de hoek. Opties genoeg dus ;)

Interesse?

Aanmeldingsdeadline: uiterlijk de maandagavond voordat de borrel plaatsvindt

Lijkt het je leuk om langs te komen tijdens de open borrel? Laat het ons weten, we kijken er naar uit om je te ontmoeten. Meld je via onderstaand formulier aan, stuur je cv en een korte motivatie mee en wij laten je in de week van de borrel weten of je bent uitgenodigd.

Inschrijfformulier
Naam*
E-mail*
Telefoon*
CV*

Calco IT neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilig manier verwerken en gebruiken. We raden je aan ons Privacy Reglement aandachtig door te nemen.

Heb je alles naar waarheid ingevuld?