Calco Inhousedag 28 maart

Donderdag 28 maart is het weer zover: de Calco Inhousedag. Tijdens deze dag geven wij je een kijkje achter de schermen bij Calco en ervaar je hoe het is om bij ons te werken. We vertellen je meer over de traineeships, de verschillende functies die er in de IT zijn én er komen twee trainees langs die ingezet zijn bij hun opdrachtgever om jou te laten zien hoe hun functie eruit ziet.

Maar dat is nog niet alles: onze trainees organiseren verschillende workshops voor je. Tijdens de inhousedag volg je er twee, zodat je een concreet beeld krijgt van werken in de IT en zelf kan ontdekken of het bij jou past. We sluiten de dag af tijdens de Calco Vrijdagmiddagborrel, kans genoeg dus om nog even met onze trainees te kletsen en al je vragen te stellen.

Fotos Inhousedagen Workshops

Alles nog even op een rijtje

Wanneer: donderdag 28 maart 2019
Waar: Ons kantoor aan de Planetenbaan 15, 3606 AK Maarssen

Het programma: 

11:30u Ontvangst
11:50u Presentatie over Calco en onze traineeships   
12:45u Lunch met onze trainees   
13:30u IT in de praktijk: workshops & presentaties van onze trainees uit het veld   
16.30u Vrijdagmiddagborrel

Weet je nog niet precies wat je nu eigenlijk van een inhousedag kunt verwachten? In deze video leggen we het uit:

Meld je aan voor de inhousedag van Calco

Ben je geïnteresseerd in een van onze traineeships (Calco MasterClass®Commercieel Traineeship en het IT traineeship zonder afgeronde studie) en wil je meemaken hoe het is om bij Calco te werken? Meld je dan uiterlijk 25 maart aan via onderstaand formulier. Stuur je cv en een korte motivatie mee, want op basis hiervan maken we een selectie voor de inhousedag (deze wordt op 26 maart bekend gemaakt).

Inschrijfformulier
Naam*
E-mail*
Telefoon*
CV*

Calco IT neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilig manier verwerken en gebruiken. We raden je aan ons Privacy Reglement aandachtig door te nemen.

Heb je alles naar waarheid ingevuld?
Onze opdrachtgevers