Calco Inhousedag Wintereditie

IT's nice to meet you!

Helaas, de Inhousedag van 14 december = vol.

Aanmelden voor deze inhousedag is niet meer mogelijk. We hebben daarom de aanmeldingen voor de inhousedag op 11 januari alvast opengezet. Hopelijk zien we je dan!

Inhousedag 14 december - De winter komt er aan en het einde van het jaar nadert. Hoe fijn zou het zijn als jij in het nieuwe jaar kan starten in een uitdagend traineeship? Kom naar onze inhousedag en ontdek of Calco, de IT-wereld en onze traineeships iets voor jou zijn!

Ervaar tijdens onze inhousedag op 14 december hoe het is om aan de slag te gaan in een wereld die continu verandert en volop uitdaging biedt! Nadat we je meer vertellen over Calco en onze traineeships, maak je tijdens een aantal korte workshops kennis met de verschillende richtingen die er binnen de IT zijn. De IT-wereld is vaak veel breder dan de meeste mensen verwachten!

En omdat je natuurlijk ook een beeld van Calco als werkgever wilt hebben, sluiten we de dag samen met ons kantoorpersoneel en onze trainees af tijdens een winterse borrel (met eten). Zij kunnen je alles vertellen over hun ervaringen met ons traineeship en hoe het is om zonder IT-studieachtergrond aan de slag te gaan in de IT. 

Fotos Inhousedagen Workshops

Alles nog even op een rijtje:

Wanneer: vrijdag 14 december
Waar: Ons kantoor aan de Planetenbaan 15, 3606 AK Maarssen

Het programma:

11:30u Ontvangst
11:50u Presentatie over Calco en onze traineeships
12:45u Winter-lunch met onze trainees
13:45u IT in de praktijk: workshops & presentaties van onze trainees uit het veld
16.15u Vrijdagmiddagborrel

Weet je nog niet precies wat je nu eigenlijk van een inhousedag kunt verwachten? In deze video leggen we het uit:

Helaas, aanmelden voor de inhousedag van 16 november is niet meer mogelijk.

Gelukkig hebben we op 11 januari nog een Inhousedag! Kom je ook?