Bekijk het vacatureoverzicht of er momenteel een plek vrij is voor jou om het Commercieel Traineeship te volgen!

Staat jouw commerciële carrière nog in de kinderschoenen en wil je daar verandering in aanbrengen? En sta je te popelen om je drive en talent in praktijk te brengen in een snel groeiende en jonge organisatie? Dan is het Calco Commercieel Traineeship echt iets voor jou.


 

Hoe je start

Je volgt een gedeelte van de opleiding van onze IT en Finance trainees zodat je kennis en ervaring opdoet over wat hun opleiding inhoudt. Dit zorgt ervoor dat je hen niet alleen beter begrijpt, maar dat je later in het traject tijdens je gesprekken met onze opdrachtgevers precies weet waar je het over hebt. Daarna ga je 1 tot 2 maanden op stage bij één van onze opdrachtgevers om in de praktijk te leren hoe de IT wereld werkt. Daarna volgen jouw eerste stappen in het Accountmanagement vak. Je gaat met je collega’s van Accountmanagement mee tijdens gesprekken met onze opdrachtgevers. Zo leer je in de praktijk wat jouw nieuwe functie inhoudt.

Wat je gaat doen

Eenmaal op stoom? Dan ga jij zelfstandig aan de slag. Je primaire doel? Het helpen van onze opdrachtgevers bij het aantrekken en binden van talent op het gebied van IT en Finance. Je gaat met hen in gesprek, luistert naar hun wensen en behoeften en denkt met hen mee hoe deze te bereiken.

Tegelijkertijd help je young professionals met een passie voor IT of Finance aan een vliegende start van hun carrière. Jij bent direct verantwoordelijk voor het hele proces: van het contact leggen met Nederlandse topbedrijven tot het begeleiden van onze IT en Finance trainees. Het eindresultaat? Blije trainees en tevreden opdrachtgevers. En een grote glimlach op jouw gezicht omdat jij degene bent die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt.

 


Je carrière na het traineeship

Door de intensieve en veelzijdige aanpak die wij tijdens het traineeship hanteren, zorgen we er samen voor dat jouw commerciële carrière een ongelooflijke kickstart krijgt. Je werkt vanuit ons gave kantoor in Amsterdam Sloterdijk en komt terecht in een tof team met ervaren Accountmanagers die jou bij jouw eerste stappen begeleiden. Daarnaast biedt Calco je legio opleidingsmogelijkheden zodat je ook nog eens veel harder groeit dan starters die dit traject niet volgen.

Na je traineeship ben je volwaardig Junior Accountmanager. Een functie waarin je binnen een jaar kunt doorgroeien naar Medior niveau. Kortom: je bent een bak aan nieuwe ervaring en een kantoor vol fijne collega’s verder. De wereld ligt aan je voeten!