Carrière maken in de IT?

Dat kan! En wij helpen je daar graag een handje bij. Want bij Calco kun je een IT traineeship starten, zonder een relevante opleiding te hebben gevolgd. Het belangrijkste is dat je hbo- of wo-denkniveau hebt en dat je ons kunt vertellen waarom jij graag de IT in wilt. Oh ja! Wist je al dat je een vast contract krijgt en betaald wordt vanaf dag één? En dat als je in juni, juli of augustus begint, je een startbonus ontvangt van maar liefst € 1500,-? Check de voorwaarden hier.
Lorem ipsum

Opleidingsperiode - 2 maanden

De eerste 2 maanden van het traineeship word je opgeleid in ons interne opleidingscentrum in Amsterdam. Je leert de grondbeginselen van de IT en gaat ontdekken welke specialisatie bij jou past. Je start in een groep met medetrainees die net als jij de switch willen maken naar de IT. Je trekt samen op, doet gezamenlijke opdrachten en blijft in contact door aanvullende trainingen en toffe events. Er komt tijdens de opleidingsperiode veel info op je af, maar you can do IT!

 

Inzetperiode - 2 jaar

Na de opleidingsperiode ga jij op inzet bij een van onze opdrachtgevers door heel Nederland. Vrijwel alle opdrachtgevers behoren tot de top 200 bedrijven van Nederland. Ja, je begrijpt het goed: jij wordt IT’er bij een groot, bekend bedrijf!Denk aan bijvoorbeeld Ahold, ING of Achmea. Best spannend, dat snappen we. Maar geen zorgen; je krijgt een persoonlijke fieldmanager die jou gedurende twee jaar coacht en begeleidt.

Meer weten? Lees de vacature hier.

Lorem ipsum

Iemand anders aandragen

Is het IT traineeship niets voor jou, maar ken jij iemand die hier enthousiast van wordt? Goed nieuws, want daar heb jij (ook) baat bij! Draag jij namelijk een geschikte kandidaat aan, gaat deze persoon starten en komt diegene door zijn of haar proeftijd heen? Dan ontvang jij € 500,-. Katsjing!  
 
Lees hier hoe jij die € 500,- binnensleept!