Wanneer?

Vrijdag 29 oktober 2021

Wat gaan we doen?

11.45 Inloggen op de webinar
12.00 Opening over Calco en de IT
           De opleidingsperiode
           Intake, inzet en begeleiding
           Een trainee op inzet vertelt
13.00 Functie in de praktijk
13.30 Einde webinar

Wat kun je verwachten?

De webinar heeft als doel om jou zo goed mogelijk te laten zien hoe het is om in de IT of Finance te werken en hoe we dit bij Calco voor je mogelijk maken. We bespreken wat voor een bedrijf Calco is, verduidelijken de richtingen in de IT en gaan natuurlijk in op de diverse traineeships van Calco.
Tijdens deze sessie is het van groot belang dat jij weet waar Calco voor staat en wat de mogelijkheden voor jou zijn. We geven graag uitgebreid antwoord op jouw vragen.

Voor wie is de Calco webinar?

Ben jij geïnteresseerd in een van onze traineeships (IT Traineeship, Business IT Traineeship, IT Traineeship Overheid, Finance Traineeship, Risk & Compliance Traineeship of het Low Code/No Code Traineeship) en wil je graag in contact komen met huidige werknemers? Of twijfel je misschien nog of een carrière in de IT of Finance wel echt iets voor jou is? Dan is deze webinar perfect voor jou!

Voor deze webinar kun je je aanmelden tot vrijdag 29 oktober 10.00 uur.

Aanmelden

Vul je gegevens in om je aan te melden

Leuk dat je je wilt aanmelden! Als je op de button klikt zullen wij jouw aanmelding in behandeling nemen en bewaren we jouw gegevens tot 4 weken na het afronden van de procedure. Mocht je graag langer bekend willen blijven bij ons, zodat we je bijvoorbeeld voor eventuele toekomstige functies kunnen benaderen, dan vragen we je om met het onderstaande bewaartermijn akkoord te gaan. Dit hoeft natuurlijk niet om je te kunnen aanmelden. Meer informatie over wat we met jouw gegevens doen vind je in ons privacy statement.