De oplossing voor jouw bedrijf

“Goedendag u spreekt met Emma, hoe kan ik u helpen?” Een vriendelijke stem die je geduldig vraagt of alles goed gaat nu je thuis werkt. En wanneer je aangeeft dat het nogal moeizaam gaat, je geen zucht te horen krijgt. Emma is één van onze Virtual IT professionals. Een IT professional van vlees en bloed die u op afstand helpt met de IT uitdagingen die passen bij deze uitzonderlijke situatie. Emma en haar collega’s helpen jou en je werknemers net zo lang tot er een oplossing is.

Het is namelijk nogal wat: in één keer omschakelen naar thuiswerken. Alles op afstand, geen afdeling waar je langs kunt lopen en situaties die zo uniek zijn dat je van te voren nooit had gedacht dat ze echt zouden gebeuren. Heb je namelijk de afgelopen jaren ooit wel eens zomaar een stresstest uitgevoerd? Nee? Voel je niet bezwaard: dat doen de meeste bedrijven niet.

We krijgen momenteel ook veel hulpvragen vanuit het onderwijs en de zorg. Vaak blijkt het voor een gemiddelde school niet mogelijk om al het lesmateriaal goed te delen. Scholieren of studenten ondervinden hier dan weer hinder van bij het thuis oppakken van hun school- of studiemateriaal. In de zorg willen ICt’ers hun collega’s juist nu optimaal ondersteunen zodat zij zich 100% op de zorg kunnen richten. Maar moet dat via (soms haperende) externe verbindingen.

Gelukkig kunnen wij daarbij helpen: onze Virtual IT professionals kunnen jouw organisatie helpen met advies of hulp bij de verbinding, het op afstand beheren/overnemen van vastgelopen systemen en het vlekkeloos laten werken van de cloud. En dat met een vriendelijke en verfrissende blik!

Hulp nodig?

Neem contact op met Froukje Sierksma:
froukje.sierksma@calco.nl
+31 (0)6 3816 00 74

Zij helpt je graag (virtueel) aan de juiste IT professional.
Meer informatie? Kijk op Virtual IT professionals.