Waar en wanneer?

Waar:
Hoofdkantoor
Gatwickstraat 21
Amsterdam

Wanneer:
Vrijdag 17 september 2021

Hoe ziet de dag eruit?

12:00u Ontvangst
12:10u Welkomstwoord
12:15u Bedrijfspresentatie
13:00u Netwerklunch met MasterClass Professionals in opleiding
13:45u Workshop 1
14:30u Presentatie - Functie in de Praktijk
15:00u Pauze
15:30u Workshop 2
16.30u Afsluitende borrel (tot 17.30u)

Wat kun je verwachten?

Tijdens de inhousedag willen wij jou zo goed mogelijk laten zien hoe het is om in de IT te werken. Er komen trainees langs om te vertellen over het traineeship, je volgt IT workshops om te ontdekken of IT bij jou past én we vertellen je meer over de opbouw van onze traineeships. Wil jij meer weten over het Finance & Control Traineeship? Ook dan ben je meer dan welkom! Tijdens de inhousedag maak je vast kennis met het IT gedeelte van het Finance & Control traject en kun je met al jouw vragen terecht. Naast inhoudelijke informatie over onze traineeships, vertellen we je graag meer over onze organisatie en waarom wij dingen doen zoals we doen!

Voor wie is de Calco inhousedag?

Ben jij geïnteresseerd in een van onze traineeships (IT Traineeship, IT Traineeship Potentials, IT Traineeship Overheid, Business IT Traineeship, Finance & Control IT Traineeship, Risk & Compliance Traineeship of het LowCode/NoCode Traineeship) en wil je graag de sfeer proeven bij Calco? Of twijfel je misschien nog of een carrière in de IT wel echt iets is voor jou? Dan is onze inhousedag perfect voor jou!

Voor deze webinar kun je je helaas niet meer aanmelden want alle plekken zijn vol! Meld je aan voor de webinar op vrijdag 1 oktober!