Filters:

0

Webinar 24 juni

Is een traineeship ook iets voor jou? Kom online kennis maken met Calco tijdens de webinar!

3

Werken als tolk tussen business en developers

"Als afgestudeerde Communicatiewetenschapper was er niemand in mijn omgeving om me te vertellen over alle verschillende soorten rollen die binnen de IT bestaan." Benieuwd in welke rol Kaylee is beland? Lees snel verder.

6

Als vrouw je mannetje staan

Ja, het is waar. Er werken (nu nog) meer mannen in de IT dan vrouwen. Maar of Florien het erg vindt om in een mannenteam te zitten? Het heeft ook zijn voordelen! Klik snel verder om haar blog te lezen.

9

Waarom ook mijn studie bij de IT past

"Als je mij 15 jaar geleden had gezegd dat ik nu in de IT zou werken, had ik je plompverloren uitgelachen. Ondanks dat ik van jongs af aan al een technische aanleg had, viel ICT niet onder een van de onderwerpen waar ik vrolijk van werd." Lees snel verder om erachter te komen waarom Lotte uiteindelijk toch koos voor deze sector.

12

Van interesse in digitalisering naar IT professional

"Ik begon aan de Calco MasterClass en werd klaargestoomd voor het bedrijfsleven. Ik startte met mijn inzetperiode en kreeg een functie waarvan ik niet had durven dromen en deed ervaringen op die even waardevol voelen als die twee papiertjes uit mijn studententijd." Meer snel meer over Jesse's ervaringen.