Kirsten Ripken

Hallo! Mijn naam is Kirsten Ripken en ik ben 28 jaar. Kort geleden stond ik nog op de trappen van het Academiegebouw in Groningen met een net getekende masterbul. Daarvoor deed ik een bestuursjaar, liep ik stage bij de NOS en werkte ik aan een project om vluchtelingen in te schrijven.

Een carrière in de IT lag met deze achtergrond misschien niet echt voor de hand. Totdat ik over de Calco Masterclass hoorde. In mijn blogs kun je meer lezen over mijn ervaringen. En als jij vragen hebt over werken in de IT of over Calco, aarzel dan vooral niet om mij een berichtje te sturen via LinkedIn!

Nog even in het kort iets meer over mij. Ik woon samen met drie huisgenootjes in een knus appartement in het centrum van Amsterdam. Toevallig zijn dat precies genoeg huisgenoten om mee te kunnen klaverjassen, wat ik dan ook graag doe. Ook spreek ik regelmatig met vrienden af om uitgebreid te koken of nieuwe speciaalbiertjes uit te proberen. Mijn agenda staat vol met concerten en festivals, maar ik zit net zo lief op de bank te griezelen bij een horrorfilm. En als je mij tegenkomt in de trein zit ik ongetwijfeld met mijn neus in een boek.

Onze opdrachtgevers