Kaya Weers

Ik wilde graag zoveel mogelijk leren en meer technische uitdaging. Dankzij Calco heb ik dat gevonden; een baan in de continue veranderende IT sector!

Hi, ik ben Kaya! Ik zal je even kort wat over mezelf vertellen. Ik ben, nog een paar weken, 25 jaar. Nadat ik voor mijn studie Communication and Multimedia Design (CMD) in Breda heb gewoond, ben ik (met enige pijn in mijn hart) terug gegaan naar mijn roots in Leiden. Dit komt goed uit, aangezien ik sinds december 2016 via Calco bij ING in Amsterdam werk.

Ik hou ervan om actief bezig te zijn: voetballen, snowboarden, surfen en eigenlijk alles waarbij je lekker kunt rennen. ’s Nachts krijg je me mijn bed uit voor een shotje adrenaline (bungeejumpen, parachute springen, motorrijden) of een heerlijk stuk brownie! Op mijn ideale zaterdagavond speel ik bordspellen met vrienden of doe ik een dansje en drankje in de kroeg.

Oh ja, je vroeg je af hoe ik bij Calco terecht ben gekomen? Na mijn creatieve studie was ik op zoek naar een functie waarbij analyse en techniek een grotere rol speelden. Tijdens mijn studie was ik altijd al geïnteresseerd in de theorie en deed ik graag de technische uitwerking van projecten. Daarnaast wilde ik heel graag nog veel meer leren, maar niet aan een nieuwe vierjarige opleiding beginnen. Ik ben op zoek gegaan naar traineeships en kwam zo bij Calco terecht. Veel traineeships focussen op een bepaalde functie in de IT, maar als IT-newbie wist ik uiteraard nog niet welke functie bij mij zou passen. Gelukkig kon ik dat samen met Calco uitzoeken tijdens de Masterclass. Ik ben aan de slag gegaan als developer bij de ING en heb hier geen seconde spijt van gehad!

Ik zal jullie door middel van blogs op de hoogte houden van mijn ontdekkingstocht van IT-newbie naar IT-eindbaas.

En.. ik hou erg van een praatje maken, dus mocht je vragen hebben, stuur gerust een berichtje via mijn LinkedIn!

Onze opdrachtgevers