Jurrian Hartwigsen

Hoi! Ik ben Jurrian. Als ik mezelf in een paar woorden zou moeten omschrijven, zou ik zeggen: creatief, avontuurlijk, behulpzaam en doorzetter. Als fervent boulderaar verg ik altijd het uiterste van mezelf. Ik wil altijd beter en sterker worden. En als het niet lukt, ga ik toch door tot ik niet meer kan. Daarnaast sta ik altijd open voor nieuwe ervaringen. Keertje skydiven? Top. Obstacle Run? Gewoon proberen. Dat beestje onderin die fles tequila? Opeten.

Naast boulderen heb ik nog een aantal andere interesses. Iets anders wat mij bezighoudt is de Eerste Wereldoorlog. Als vader-zoon traditie ga ik regelmatig met m’n pa naar gebieden zoals Yper en Verdun om musea, begraafplaatsen en weggeschoten dorpjes te bezoeken. Tot mijn grote vreugde heb ik onlangs een Lee Enfield MK1 uit 1916 aan mijn (nog kleine) WW1 verzameling toe kunnen voegen. Verder ben ik bezig met een cursus bijenhouden om deze beestjes een handje te helpen met hun bestaan.

Ik ben voor mijn studie van een rustig dorp in de buurt van Amsterdam, naar Enschede verhuisd. Daar studeerde ik Game Creation, waar ik, onder andere door stages in Dublin en München, een hoop kennis heb opgedaan en veel nieuwe mensen heb leren kennen. Uiteindelijk ben ik naar Utrecht verhuisd, waar ik nog steeds woon. Doordat ik op veel verschillende plekken heb gewoond om nieuwe ervaringen op te doen, was het toch wel even wennen toen ik afgestudeerd was en op zoek moest naar een echte ‘grote mensen baan’. Via de Nederlandse Carrièrebeurs kwam ik bij Calco uit. Na een uitgebreide assessmentdag kon ik mijn traject beginnen. Na de opleidingsperiode kwam ik terecht bij Achmea als tester. 

Ik gun mezelf de rust om te accepteren waar ik nu ben en dat ik misschien helemaal niet weet waar ik mezelf over vijf jaar zie.

Voor mij is het belangrijk om bij een werkgever te werken waar je buiten je werk ook andere dingen kan ondernemen. Ik vind het belangrijk om een fijn team te hebben, een manager te hebben die me vertrouwen geeft en ik vind het fijn als ik in de eerste maanden wegwijs wordt gemaakt in de organisatie. Maar misschien wel het belangrijkste: ik wil korte- en langetermijndoelen kunnen stellen. Het is belangrijk om na te denken waar je heen wil groeien. Ik geef mezelf zo nu en dan de tijd om hierover na te denken, maar gun mezelf tegelijkertijd de rust om te accepteren waar ik nu ben en dat ik misschien helemaal niet weet waar ik mezelf over vijf jaar zie.

Ik heb de eerste stap in mijn carrière kunnen zetten via Calco. Daarbij is een wereld vol nieuwe uitdagingen voor mij opengegaan. Zie ik jou in de toekomst bij Calco?

Ben je ooit in de buurt, of niet, en heb je vragen over Calco of wil je gewoon even praatje maken? Contacteer me gerust, bijvoorbeeld via LinkedIn!

En nu wil ik het zelf doen!
Calco MasterClass, Opleidingsperiode, IT, iets voor jou?
Een jaar geleden knaagde het nog aan me: is de IT wel wat voor mij? Ik bedoel, ik mag dan wel Game en Interactive media design gestudeerd hebben, maar...
Lees verder
Onze opdrachtgevers