Harm Robben

Waarom Calco? De MasterClass is een start van je carrière in een nieuwe industrie waar ongekend veel mogelijkheden zijn.

Hallo! Leuk dat je geïnteresseerd bent in Calco (of in mij :)). Je hebt Calco gevonden en bent benieuwd naar de ervaringen van enkele medewerkers? Wellicht dat die van mij iets voor je kunnen betekenen. Ik zal me daarom eerst even voorstellen.

Ik ben Harm Robben, 29 jaar, ik woon inmiddels twee en half jaar in Amersfoort, ben opgegroeid in de buurt van Zwolle en hoop later dit jaar voor het eerst mee te doen aan een (kleine) triatlon. Inmiddels ben ik ruim twee en een half jaar in dienst bij Calco. Dit betekent dat ik al langer in dienst ben dan de duur van de Masterclass. Ik heb er namelijk voor gekozen om na mijn Masterclass via Calco gedetacheerd te worden. Deze keuze zal ik in mijn eerste blog verder toelichten!

Hoe ik bij Calco terecht gekomen ben? Na het afronden van de Hogere Hotelschool in Leeuwarden en later de master International Business & Management aan de RUG ben ik dus ruim twee en half jaar geleden bij Calco gestart. Met mijn master op zak had ik de ambitie aan de slag te gaan in een uitdagende omgeving met veel groei mogelijkheden en leerzame ervaringen. Tijdens het zoeken en solliciteren naar een baan kwam het besef dat de IT industrie garant stond voor deze uitdagende omgeving. Daarom ben ik ook erg blij met het aanbod van Calco:  zonder IT gerichte ervaring een vliegende start maken in deze industrie.

Twee en half jaar verder kan ik beamen dat Calco het aanbod en de daarbij behorende belofte waarmaakt. Ik heb via Calco de kans gekregen me 2 jaar lang te ontwikkelen als IT Projectmanager bij FrieslandCampina. Een heel erg leerzame ervaring bij een mooi bedrijf. Dat Calco ook voor een tweede stap in mijn carrière gezorgd heeft, bewijst het feit dat ik nu enkele maanden ben ingezet als Management Consultant bij  ABN Amro.

Meer over deze functies en mijn ervaringen bij Calco lees je dus in mijn blogs! Mocht je vragen hebben over Calco, het solliciteren, het Masterclass traject of de periode daarna, neem dan gerust contact met me op.

Onze opdrachtgevers