Calco als werkgever

Als je aan de slag gaat bij Calco, treed je toe tot een team van 370 enthousiaste medewerkers. Ongeveer 95% van onze medewerkers heeft geen IT achtergrond  en één op de vier door ons opgeleide IT'ers is vrouw.

Onze cultuur

Binnen Calco heerst een open bedrijfscultuur: we gaan op een informele wijze met elkaar om, maar besteden daarbij ook veel aandacht aan onze zakelijke uitstraling.

We zijn ervan overtuigd dat het succes van Calco als organisatie gevormd wordt door de inzet en toewijding van onze medewerkers. We vinden het dan ook erg belangrijk dat iedereen op zijn plek zit, plezier heeft in zijn werk en de ruimte krijgt om zich zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk vlak te blijven ontwikkelen. Bij ons hoef je niet bang te zijn om als een ‘nummer’ behandeld te worden. 

Persoonlijke begeleiding en ontwikkeling

Bij Calco hechten we veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Dat komt al direct tot uiting tijdens de opleidingsperiode van de Calco MasterClass. Tijdens het intensieve opleidingsprogramma doe je kennis op over de IT, maar besteden we ook veel aandacht aan je communicatie- en presentatievaardigheden.

Wanneer je vanuit de Calco MasterClass ingezet wordt bij de opdrachtgever, krijg je direct een fieldmanager toegewezen die je begeleidt en ondersteunt bij je verdere ontwikkeling. Je kunt altijd bij hem of haar terecht voor vragen of advies. Door je ook tijdens je inzet te begeleiden, zorgen we ervoor dat onze medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen en zich blijven ontwikkelen als professional. Ga je bij ons op kantoor aan de slag? Dan volg je samen met je collega’s het Management Development Program zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en we Calco samen kunnen laten groeien.

Personeelsactiviteiten

We vinden het belangrijk om in contact te blijven met onze medewerkers. Juist doordat het grootste deel van onze medewerkers gedetacheerd is bij een opdrachtgever, investeren wij actief in dit contact zodat iedereen zich verbonden blijft voelen met Calco. We organiseren daarom jaarlijks meerdere activiteiten voor al onze medewerkers. Zo zijn er technische meetings en personeelsvergaderingen, beiden voorafgegaan door een diner, waar je presentaties bij kunt wonen over relevante onderwerpen en waar je volledig bijgepraat wordt over de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Daarnaast organiseren we jaarlijks een gala en een speciaal Calco Event.  

Onze opdrachtgevers